Patrocini del TEAM TORRENTÓ

La EMEETDS ha signat un acord de col·laboració i patrocini amb l’equip de motociclisme TEAM TORRENTO que aquest proper diumenge 10 d’abril participarà a la primera cursa d’aquesta temporada del campionat de velocitat de motociclisme que tindrà lloc al circuit d’Albacete. En aquesta prova, participaran més de 200 pilots i es podrà veure la cursa de la categoria de Superstock/Open600 a partir de les 12:00h pel canal Teledeporte.

El Team Torrentó, es va crear l’any 2009 de la mà d’un jove de Torres de Segre, en Ferran Torrentó, un apassionat de les motos, la mecànica i de la velocitat.

Després d’una etapa on ha aconseguit molts èxits com a pilot, ha iniciat l’etapa de team manager de l’equip. Amb un projecte il·lusionant, pretén aconseguir grans objectius aquesta temporada.

La EMEETDS, amb l’objectiu de contribuir i participar activament en totes les actuacions que potenciïn el nostre territori i que ajudin a difondre manifestacions esportives, culturals i d’interès social, així com projectes atractius, participa com a patrocinador de l’equip TEAM TORRENTÓ i desitja molts èxits i que s’assoleixin els objectius marcats per aquesta temporada 2016.