Emeets Qui som

Qui som

L’empresa municipal d’energia eléctrica de Torres de Segre, sl, és una empresa distribuïdora i comercialitzadora d’energia elèctrica, de capital integrament públic, depenent de l’Ajuntament de Torres de Segre.
Fa més de 100 anys, l’empresa BARCELONA TRACTION, coneguda popularment per la CANADENCA, va iniciar els treballs per la construcció de la central elèctrica de Serós, així com la construcció de l’embassament d’Utxesa i del canal de transport d’aigua a l’embassament de recol·lecció de la central.

Dins dels acords per autoritzar les obres i ocupació dels terrenys municipals entre RIEGOS Y FUERZAS DEL EBRO, S.A. (filial de la Barcelona Traction) i l’Ajuntament del municipi de Torres de Segre, van permetre al consistori municipal tenir els primers subministres elèctrics i iniciar la gestió de l’energia eléctrica al municipi. Aquest va ser l’origen de la nostra actual empresa.

A dia d’avui, l’Emeetds, sl és una empresa moderna, adaptada als temps actuals, propera als clients, amb voluntat de servei i sensible amb les persones i el territori.