MILLORES A LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ EN MITJA TENSIÓ

Amb la voluntat de millorar el servei del subministrament elèctric, s’han iniciat les obres consistents en una nova ampliació de la xarxa de distribució en Mitja Tensió, així com la millora i automatització del centre de transformació CT-008 situat al Passeig del Segre.

L’obra que s’està executant, complementa la iniciada l’any 2009 i consisteix en l’anellament amb cablejat soterrat 3.5 x 150mm de dos centres de transformació. Per una banda tenim el situat a la part posterior de la Residencia d’avis del carrer Onze de Setembre i per l’altra banda hi ha el Centre de Transformació situat al passeig del Segre. Un cop executada aquesta obra, es garanteix un anell complert entre tots els centres de transformació del municipi, fet que facilitarà un millor servei en cas d’augment puntual de demanda elèctrica, així com en cas d’alguna averia o incidència que es pugui ocasionar a la xarxa de mitja tensió.

La inversió es complementa amb la millora i automatització del Centre de Transformació situat al Passeig del Segre, amb la instal·lació de 3 noves cel·les i un rupto de fusibles.

Les obres estan previstes que durin dues setmanes i que finalitzin aproximadament el 25 de novembre de 2017.

Us demanem disculpes per les molèsties que puguin esdevenir durant la realització de les mateixes. En cas que s’hagi de procedir a la suspensió temporal del subministre elèctric a alguna zona del municipi, us informarem puntualment.