La EMEETDS patrocina el 12è Concurs de Fotografia de Natura

Durant el proper mes de Març tindrà lloc a Torres de Segre, la celebració del 12è concurs de fotografia de natura del municipi, activitat organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Torres de Segre. Es tracta d’un concurs fotogràfic que té per objectiu difondre els espais naturals del municipi, així com una visió mes internacional, establint un premi a la millor fotografia internacional. Està prevista la inauguració de l’exposició de les imatges més representatives, el proper dia 20 de març de 2016, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament, situada al C/ església del municipi.

La nostra empresa està interessada en la col·laboració amb el 12è concurs de fotografia de natura del municipi, per tal d’ajudar a promocionar l’espai natural del municipi i apropar a la població en general l’art de la fotografia de natura. Per aquest motiu, l’EMEETDS serà l’encarregada de donar el “Premi a la millor fotografía local” dotat amb un import de 400,00€.

La EMEETDS, d’acord amb les bases del concurs serà propietària de la fotografia premiada dins de la categoria “premi a la millor fotografia local” que servirà per promocionar activitats de la pròpia empresa, instal·lar-la a la web corporativa de la societat o destinar-la a les actuacions de promoció que millor consideri l’empresa.

Un cop realitzat el concurs, s’ha rebut per part de la nostra empresa, el premi a la millor fotografia local, que ha estat per l’obra GEOMETRIES,  realitzada per la Sra. Carme Jurado.

1er PREMI LOCAL 2016_Geometries_Carme Jurado-resol

D’acord amb el conveni signat amb els organitzadors de l’acte, la EMEETDS serà propietaria de la fotografia premiada, i la podrà utilizar com a imatge de promoció de l’empresa, ja sigui en la edició de díptics, cartells, xarxes socials i altres elements que consideri d’interès la nostra empresa.